SYSTEMISCHE LOOPBAANCOACHING

​Wat zijn jouw talenten, welke unieke skills zitten er in je rugzak?

 

Wat doe je goed en graag en geeft je dus energie?

 

Zijn er zaken die zeker te vermijden zijn, zodat je goesting en energie niet verloren gaan?

 

Wat zijn je verlangens en hoe realiseer je ze?

 

Je komt uit een burn-out en wil voorkomen dat je hervalt in dezelfde patronen of je voelt dat je aan het opbranden bent en wil nu ingrijpen.

Deze thema’s komen aan bod in een traject. Ik werk op maat van jouw vraag en behoefte. Door verdiepende gesprekken en creatieve tools kom je tot inzichten, nodig om bewuste en impactvolle acties te nemen die vorm geven aan een loopbaan die echt bij jou  past.

Dat ontdek ik graag samen met je. Zicht krijgen op patronen of overtuigingen die je belemmeren om voluit te genieten van je werk (en leven), ook dat komt aan bod.

Met rust, zachtheid, intuïtieve kracht en nieuwsgierigheid coach ik je op de weg naar jezelf. Daar zijn immers de antwoorden op je vragen. Mijn passie is tot de kern komen, zodat jij niet ‘geholpen’ hoeft te worden, maar jouw loopbaan en leven in eigen handen kan nemen. Ontdek jouw unieke kracht als kompas voor duurzame transformatie.

Een loopbaancoaching traject bestaat uit 5 uur individuele coaching  op maat van jouw vraag, behoefte en eigen tempo.

​Prijs €300

Via een gratis en vrijblijvende kennismaking ontdek ik graag wat je vraag is en geven we samen vorm aan je persoonlijk traject

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

   © 2020  Melissa Soffers