© 2019  Melissa Soffers

​Met rust, zachtheid, intuïtieve kracht en nieuwsgierigheid coach ik je op de weg naar jezelf. Daar zijn immers de antwoorden op je vragen.

Ontdek in jezelf hoe je krachtig, in balans en vol energie anderen kan helpen en begeleiden.

Ik kijk er naar uit!

Melissa

 

Hallo daar, wat fijn dat je je weg naar mij gevonden hebt.

 

Ik vertel je graag iets over mezelf.

Vallen en opstaan, terug- en vooruitkijken, ondervinden en groeien zijn processen die mijn pad typeren. Zoekend naar balans en verbinding in en rond mezelf is mijn doel.

​'Iets met mensen', dat was al snel duidelijk dat dit richting zou geven aan mijn loopbaan. Mijn oprechte interesse voor mensen en mijn natuurlijk talent om zorg te dragen kregen vorm in mijn opleiding tot sociaal werker. Ik leerde hulp verlenen, anderen in nood ondersteunen en verder 'op weg' helpen... maar vergat dit voor mezelf te doen.

Naar mezelf luisteren, weten waar mijn grenzen precies liggen en mijn lichaam leren voelen als ik deze grenzen bereik...of wat er gebeurd als ik er overga! Dat was nodig, dus dat gebeurde. Heftig.

​Ik vond ook rust, kwam tot mezelf en ontdekte de positieve impact van coaching. Hoe met je eigen mogelijkheden en kracht je eigen pad blijven bewandelen. Stap voor stap, soms pijnlijk en met momenten duister maar ook krachtig en verhelderend.

​​In mijn opleiding en in mijn werk als coach leerde ik  mezelf als instrument in te zetten, om gebruik te maken van mijn talenten en wat natuurlijk voor mij is.

 

Vertragen, rust vinden, goed zorgen voor mezelf. Hoe anderen helpen zonder mezelf weg te cijferen? Wat is mijn kracht als mens en hulpverlener?

Anderen begeleiden met deze thema's is heel natuurlijk ontdekte ik. De zaadjes werden geplant die vandaag bloeien in mijn zaak als coach.

Het belang van een goede zelfzorg heb ik zelf ervaren. Anderen ondersteunen in de ontwikkeling ervan en zo bijdragen aan een nog betere kwaliteit van zorg/hulp/begeleiding is mijn intentie.

Ik heb een grote liefde voor de natuur, voor dieren en de menselijke 'spirit'. Ik geniet intens van schoonheid: een mooi boek, een beeld of object, een seizoen of moment. In mijn sessies maak ik gebruik van creatief materiaal, de energie van de natuur en wat zich aanbiedt in het moment.