top of page
portret6.jpg

​Met rust, zachtheid, intuïtieve kracht en nieuwsgierigheid coach ik je op de weg naar jezelf. Daar zijn immers de antwoorden op je vragen.

 

Ontdek in jezelf hoe je krachtig, in balans en vol energie aandacht aan jezelf kan schenken zodat je ook voor anderen kan zorgen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen vorm te geven aan jouw zelfzorg.

Melissa

Mijn oprechte interesse voor mensen en mijn natuurlijk talent om zorg te dragen kregen vorm in mijn opleiding tot sociaal werker. Ik leerde hulp verlenen, anderen in nood ondersteunen en verder 'op weg' helpen... maar vergat dit voor mezelf te doen.

Naar mezelf luisteren, weten waar mijn grenzen precies liggen en mijn lichaam leren voelen als ik deze grenzen bereik...vooral gericht zijn op de anderen en onvoldoende op mezelf. Dat had ik te leren.

Dus dat gebeurde. Een heel proces, met momenten heftig.

Van verlies en rouwen, hulpeloos met momenten en heel kwetsbaar zijn. Maar het was verhelderend en nodig, want ik vond ook rust, kwam tot mezelf en ontdekte mijn unieke krachten!

Mijn burn-out bracht me tot zelfzorg.

Deze waardevolle ervaring zet ik vandaag in ter ondersteuning van jouw proces: ik coach je in jouw zoektocht naar zelfzorg.

Wat heb je nodig om naar binnen te keren, te luisteren naar die innerlijke wijsheid? Wat bemoeilijkt deze beweging? Met aandacht voor zelfkennis, want hieruit ontstaat heel natuurlijk zelfzorg.

Werken rond jouw zelfbeeld en eigenwaarde kan heel uitdagend zijn. Je voelt je vaak verloren wanneer je op weg bent naar jezelf te vinden. Maar met je eigen mogelijkheden en kracht je eigen pad blijven bewandelen, dat ondersteun ik door coaching.

En wanneer jouw zelfkennis groeit, hand in hand met liefde voor jezelf,  ontstaan zelfzorg rituelen: kleine, impactvolle dingen in je dagelijks leven die bijdragen aan een gevoel van balans, rust en energie!

Als coach heb ik me doorheen de jaren verdiept in creatieve- en systemische coaching. Ook als loopbaancoach ondersteun ik je in zelfzorg creëren maar dan met focus op jouw werk.

Naast individuele coaching organiseer ik events en workshops. Samenbrengen van mensen en hen inspireren rond het thema zelfzorg doe ik met heel mijn hart. Mijn gevarieerd aanbod ontstond heel natuurlijk, vanuit mijn ervaring dat als je goed voor jezelf zorgt, je op een evenwichtige en verrijkende manier voor anderen kan zorgen.

melissa_logo_versies-01_edited.png
bottom of page