top of page
portret6.jpg

Mijn oprechte interesse voor mensen en hun mentale kracht en kwetsbaarheid, samen met mijn natuurlijk talent om zorg te dragen kregen vorm in mijn opleiding tot sociaal werker. Ik leerde hulp verlenen, anderen ondersteunen en verder 'op weg' helpen... maar vergat dit voor mezelf te doen.  Ik was vooral gericht zijn op de anderen en onvoldoende op mezelf. Naar mezelf luisteren, weten waar mijn grenzen precies zijn en mijn lichaam leren voelen of omgaan met de impact van zorgen voor anderen en leren zorgen voor mezelf, dat had ik nog te leren.

Ik werd me daarvan bewust toen mijn lichaam besloot dat het genoeg was. Ik was over mijn grenzen gegaan, te ver, te lang. 

Wat volgende was een pittig proces, van verlies en rouwen, hulpeloosheid met momenten en heel kwetsbaar zijn. Maar het was ook verhelderend en nodig, want ik vond rust, kwam echt tot mezelf en ontdekte mijn unieke talenten en kracht.

Mijn burn-out bracht me tot zelfzorg.

Deze waardevolle ervaring zet ik vandaag in ter ondersteuning van jouw proces: ik coach je in jouw zoektocht naar zelfzorg.
Als coach heb ik me doorheen de jaren verdiept in creatieve vormen van coaching, in stress&burn-out- en systemische coaching. Ik geloof sterk in het belang van balans tussen lichaam en geest en heb me daarom verdiept in trauma sensitieve- en restoratieve yoga vormen.

Je voelt je soms verloren wanneer je op weg bent naar jezelf. Het kan heel uitdagend zijn. Maar je hoeft dit niet alleen te doen.

​Met rust, zachtheid, intuïtieve kracht en nieuwsgierigheid coach ik je op weg naar jezelf. Daar zijn immers de antwoorden op je vragen.

Ik kijk er al naar uit je te ontmoeten en samen een stuk weg te bewandelen.

Melissa

melissa_logo_versies-01_edited.png
bottom of page