​Ervaringen van deelnemers aan vorige zelfzorgdagen:

 

De rust, de manier van samenzijn zorgt dat je op een mooie manier alles op een rijtje kan zetten. Een aantal keer krijg je een mooie slagzin mee die nog lang blijft nazinderen. Werkt inspirerend! Veerle.

Er werden concrete handvaten aangereikt, fijn en boeiend om uit te wisselen met gelijkgestemde zielen. Ik heb echt genoten! Liesbeth.

Ik denk nog veel terug aan de zelfzorgdag.  Het was een zeer waardevolle dag, perfect ingevuld: eerst wat yoga, dan iets algemener, dan wat meer werken naar persoonlijke inzichten.  Jouw aanpak werkt erg inspirerend.   Ik heb na de individuele coaching mijn nota's nog eens op een rijtje gezet, en verder aangevuld, want alles is in beweging gekomen. Caroline

Mijn partners voor deze dag:

index.png
cropped-logo_color.png

ZELFZORG DAG  HERFST EDITIE

Een dag helemaal voor jezelf in het prachtige Sonnehuys.

Rust en verdieping in het thema zelfzorg staan centraal.

Maar vooral het ervaren van de kracht van zorgen voor jezelf, door beweging, ontspanning en reflectie.

De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt om voor onszelf te zorgen. We maken gebruik van de herfst energie en thema's doorheen deze speciale editie van de zelfzorgdag.

​​Je start de dag met een zachte yoga.

Je maakt kennis met de basis principes van zelfzorg en staat stil bij jouw relatie met zelfzorg: wat is het voor jou en wat heb je nodig om het te integreren in je dagelijks leven.

Samen genieten we van een heerlijk vegan lunch s'middags.

In de namiddag ga je aan de slag met zelfzorg:

In een reflectieve workshop leer je in te voelen bij jezelf en geef je van hieruit vorm aan wat zelfzorg voor jou is. Ik coach je in de workshop in het luisteren naar je eigen wijsheid maar ook te luisteren naar overtuigingen en belemmerende gedachten die je zelfzorg saboteren.

Wat je ervaart en ontdekt in deze workshop gebruiken we dan samen in een individuele coaching sessie van een uur. Deze gaat door op een moment na de zelfzorg dag, we leggen deze vast wanneer je je inschrijft.


Je inzichten en beleving van de zelfzorg dag, samen met de individuele coaching sessie nadien, zorgen voor een diepgaand begrijpen van waar je staat in zorgen voor jezelf. Je weet ook welke stappen je te zetten hebt in het creëren van je persoonlijke zelfzorg.

Laat je inspireren, voel je ontspannen en gedragen en ga na de zelfzorg dag naar huis met een rugzak gevuld met waardevolle inzichten samen met concrete bouwstenen om te bouwen aan je zelfzorg.

Bijdrage: €145

Schrijf je in voor 30 oktober en betaal €130

Inbegrepen:

  • Yoga sessie gegeven door Sylvia Brijon

  • Verdiepende workshop rond het thema zelfzorg

  • Lunch en lekkers (veggie/vegan)

  • Individuele coaching sessie na de zelfzorg dag t.w.v €65

  • Gebruik van materialen, thee en water doorheen de dag

Zelfzorgdag - Herfst editie

Vrijdag 27 November  9u45 - 16u

Locatie: Sonnehuys - Albert Dineurlaan 7, 2900 Schoten

Bekijk/ Deel dit event via Facebook

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

   © 2020  Melissa Soffers