top of page

Van harte welkom! Laat je inspireren, voel je ontspannen en gedragen en ga na de zelfzorg dag naar huis met een rugzak gevuld met waardevolle inzichten samen met concrete bouwstenen om te bouwen aan je zelfzorg. Om een persoonlijke aanpak en vertrouwde sfeer te kunnen creëren werk ik in kleine groep. De dag gaat door vanaf 3 deelnemers.

Zelfzorgdagen 2022

Zondag 24/4/2022 10u tot 16u

Zondag 26/6/2022 10u tot 16u met Sylvia van RunyourMind

Zondag 10/7/2022 10u tot 16u

Zondag 18/9/2022 10u tot 16u met Sylvia van RunyourMind

 

Locatie: Sonnehuys - Albert Dineurlaan 7, 2900 Schoten

Mijn partners voor deze dag:

index.png
cropped-logo_color.png

ZELFZORGDAG

Een dag helemaal voor jezelf in het prachtige Sonnehuys.

Rust en verdieping in het thema zelfzorg staan centraal.

Maar vooral het ervaren van de kracht van zorgen voor jezelf, door beweging, ontspanning en reflectie.

​​Je start de dag met een zachte yoga. Denk aan restorative yoga, een ontspannende yoga waarbij kussens, dekentjes en zachte houdingen centraal staan.

Je maakt doorheen de dag kennis met de basis principes van zelfzorg en staat stil bij jouw relatie met zelfzorg: wat is het voor jou en wat heb je nodig om het te integreren in je dagelijks leven.

Samen genieten we van een heerlijk vegan lunch s'middags.

In de namiddag ga je aan de slag met zelfzorg:

In een reflectieve workshop leer je in te voelen bij jezelf en geef je van hieruit vorm aan wat zelfzorg voor jou is. Ik coach je in de workshop in het luisteren naar je eigen wijsheid maar ook te luisteren naar overtuigingen en belemmerende gedachten die je zelfzorg saboteren.

Wat je ervaart en ontdekt in deze workshop gebruiken we dan samen in een individuele coaching sessie van een uur. Deze gaat in oktober door op een moment na de zelfzorgdag, we leggen deze vast wanneer je je inschrijft.


Je inzichten en beleving van de zelfzorgdag, samen met de individuele coaching sessie nadien, zorgen voor een diepgaand begrijpen van waar je staat in zorgen voor jezelf. Je weet ook welke stappen je te zetten hebt in het creëren van je persoonlijke zelfzorg.

Bijdrage: €145

Inbegrepen:

  • Restorative Yoga sessie

  • Verdiepende workshop rond het thema zelfzorg

  • Lunch en tussendoortjes (veggie/vegan) thee, water

  • 1 uur individuele coaching sessie na de zelfzorgdag t.w.v €75

  • Gebruik van materialen doorheen de dag

BELEVING DEELNEMERS

De rust, de manier van samenzijn zorgt dat je op een mooie manier alles op een rijtje kan zetten. Een aantal keer krijg je een mooie slagzin mee die nog lang blijft nazinderen. Werkt inspirerend! Veerle.

Ik denk nog veel terug aan de zelfzorgdag.  Het was een zeer waardevolle dag, perfect ingevuld: eerst wat yoga, dan iets algemener, dan wat meer werken naar persoonlijke inzichten.  Melissa's aanpak werkt erg inspirerend. Ik heb na de individuele coaching mijn nota's nog eens op een rijtje gezet, en verder aangevuld, want alles is in beweging gekomen. Caroline.

Er werden concrete handvaten aangereikt, fijn en boeiend om uit te wisselen met gelijkgestemde zielen. Ik heb echt genoten!

Liesbeth.

bottom of page