top of page

Je bent van harte welkom! Laat je inspireren, voel je ontspannen en gedragen en ga na de zelfzorgdag naar huis met een rugzak gevuld met waardevolle inzichten samen met concrete bouwstenen om te bouwen aan je zelfzorg.

Ik zorg voor een persoonlijke aanpak en vertrouwde sfeer.

Vanaf 3 deelnemers gaat de dag door.

Zelfzorgdag

Zondag 19 Juni 10u tot 16u

In het Sonnehuys - Albert Dineurlaan 7, 2900 Schoten

Andere data zelfzorgdag:

Zondag 17/7/2022

Zondag 18/9/2022*

*Yoga gegeven door Sylvia van Runyourmind

ZELFZORGDAG

Een dag helemaal voor jezelf in het prachtige Sonnehuys.

Rust en verdieping in het thema zelfzorg staan centraal.

Maar vooral het ervaren van de kracht van zorgen voor jezelf, door  ontspanning en reflectie.

​​Je start de dag met een zachte ontspannende 'restorative yoga'. Denk aan kussens, dekentjes en helemaal wegzakken in zachte houdingen. Doorheen de dag maak je kennis met de basis principes van zelfzorg en sta je stil bij jouw relatie met zelfzorg: wat is het voor jou en wat heb je nodig om het te integreren in je dagelijks leven.

Samen genieten we van een heerlijk vegan lunch s'middags.

In de namiddag ga je aan de slag met zelfzorg:

In een reflectieve workshop leer je in te voelen bij jezelf en geef je van hieruit vorm aan wat zelfzorg voor jou is. Ik coach je in de workshop in het luisteren naar je eigen wijsheid maar ook te luisteren naar overtuigingen en belemmerende gedachten die je zelfzorg saboteren.

Wat je ervaart en ontdekt in deze workshop gebruiken we dan samen in een individuele coaching sessie van een uur. Deze gaat door op een moment na de zelfzorgdag, we leggen deze vast wanneer je je inschrijft.


Je inzichten en beleving van de zelfzorgdag, samen met de individuele coaching sessie nadien, zorgen voor een diepgaand begrijpen van waar je staat in zorgen voor jezelf. Je weet ook welke stappen je te zetten hebt in het creëren van je persoonlijke zelfzorg.

Bijdrage: €145

Korting: Schrijf je in met 2 en betaal samen €250 (€125 p.p)

Mail me als je samen wil genieten van deze korting

Inbegrepen:

  • Restorative Yoga sessie

  • Verdiepende workshop rond het thema zelfzorg

  • Lunch en lekkers (veggie/vegan)

  • 1 uur individuele coaching sessie na de zelfzorgdag t.w.v €75

  • Gebruik van materialen, thee en water doorheen de dag

Dagretreat + Coaching

BELEVING DEELNEMERS

De rust, de manier van samenzijn zorgt dat je op een mooie manier alles op een rijtje kan zetten. Een aantal keer krijg je een mooie slagzin mee die nog lang blijft nazinderen. Werkt inspirerend! Veerle.

Ik denk nog veel terug aan de zelfzorgdag.  Het was een zeer waardevolle dag, perfect ingevuld: eerst wat yoga, dan iets algemener, dan wat meer werken naar persoonlijke inzichten.  Melissa's aanpak werkt erg inspirerend. Ik heb na de individuele coaching mijn nota's nog eens op een rijtje gezet, en verder aangevuld, want alles is in beweging gekomen. Caroline.

Er werden concrete handvaten aangereikt, fijn en boeiend om uit te wisselen met gelijkgestemde zielen. Ik heb echt genoten!

Liesbeth.

bottom of page