top of page

Van harte welkom! Laat je inspireren, voel je ontspannen en gedragen en ga na de zelfzorg dag naar huis met een rugzak gevuld met waardevolle inzichten samen met concrete bouwstenen om te bouwen aan je zelfzorg.

Om een persoonlijke aanpak en vertrouwde sfeer te kunnen creëren is het aantal deelnemers beperkt. Corona voorzorgsmaatregelen worden gecommuniceerd bij inschrijving.

Zelfzorgdag - Mizomer

Vrijdag 25 Juni 9u45-16u

Sonnehuys - Albert Dineurlaan 7, 2900 Schoten

Bekijk/ Deel dit event via Facebook

Mijn partners voor deze dag:

index.png
cropped-logo_color.png

ZELFZORG DAG  MIDZOMER EDITIE

Een dag helemaal voor jezelf in het prachtige Sonnehuys.

Rust en verdieping in het thema zelfzorg staan centraal.

Maar vooral het ervaren van de kracht van zorgen voor jezelf, door beweging, ontspanning en reflectie.

Zomer is een tijd vol van levensenergie, kracht en plezier.

De levenssappen vloeien, net als energie en creativiteit. We maken gebruik van deze energie doorheen deze editie van de zelfzorgdag. Midzomer markeert het midden van ons jaar en is daarom ook een  mooi moment om stil te staan en te bezinnen.

​​Je start de dag met een vitaliserende yoga.

Je maakt kennis met de basis principes van zelfzorg en staat stil bij jouw relatie met zelfzorg: wat is het voor jou en wat heb je nodig om het te integreren in je dagelijks leven.

Samen genieten we van een heerlijk vegan lunch s'middags.

In de namiddag ga je aan de slag met zelfzorg:

In een reflectieve workshop leer je in te voelen bij jezelf en geef je van hieruit vorm aan wat zelfzorg voor jou is. Ik coach je in de workshop in het luisteren naar je eigen wijsheid maar ook te luisteren naar overtuigingen en belemmerende gedachten die je zelfzorg saboteren.

Wat je ervaart en ontdekt in deze workshop gebruiken we dan samen in een individuele coaching sessie van een uur. Deze gaat door op een moment na de zelfzorgdag, we leggen deze vast wanneer je je inschrijft.


Je inzichten en beleving van de zelfzorgdag, samen met de individuele coaching sessie nadien, zorgen voor een diepgaand begrijpen van waar je staat in zorgen voor jezelf. Je weet ook welke stappen je te zetten hebt in het creëren van je persoonlijke zelfzorg.

Bijdrage: €152 - Schrijf je in voor 31 Mei en betaal €142

Inbegrepen:

  • Yoga sessie gegeven door Sylvia Brijon

  • Verdiepende workshop rond het thema zelfzorg

  • Lunch en lekkers (veggie/vegan)

  • 1 uur individuele coaching sessie na de zelfzorgdag t.w.v €75

  • Gebruik van materialen, thee en water doorheen de dag

BELEVING DEELNEMERS

De rust, de manier van samenzijn zorgt dat je op een mooie manier alles op een rijtje kan zetten. Een aantal keer krijg je een mooie slagzin mee die nog lang blijft nazinderen. Werkt inspirerend! Veerle.

Ik denk nog veel terug aan de zelfzorgdag.  Het was een zeer waardevolle dag, perfect ingevuld: eerst wat yoga, dan iets algemener, dan wat meer werken naar persoonlijke inzichten.  Melissa's aanpak werkt erg inspirerend. Ik heb na de individuele coaching mijn nota's nog eens op een rijtje gezet, en verder aangevuld, want alles is in beweging gekomen. Caroline.

Er werden concrete handvaten aangereikt, fijn en boeiend om uit te wisselen met gelijkgestemde zielen. Ik heb echt genoten!

Liesbeth.

bottom of page