top of page
pexels-rheza-aulia-3376266.jpg

ZELFZORG OPSTELLING

Thema grenzen

Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waarmee je te maken hebt wanneer jij worstelt met grenzen. Je wordt je niet alleen via je mind bewust van de dynamiek waar je mee te maken hebt, maar je voelt het ook in je lichaam.

De opstellingsdag kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet en welke verandering je hierin kan brengen.

Het is een mooie, krachtige en uiterst effectieve manier om het onderbewuste inzichtelijk te maken en zo aan de slag te gaan met jouw grenzen.

In tegenstelling tot een klassieke familieopstellingen, zullen we niet altijd werken met  familiedynamieken. Elementen die wel opgesteld kunnen worden zijn vaak ruime thema's zoals vrouwelijke of mannelijke energie, verlangens, pijn of fysieke klachten. Jouw specifieke vraag of verlangen kan ook vorm geven aan welke thema's er mee opgesteld worden.

Je hoeft niet actief deel te nemen, soms is observeren voldoende voor jezelf. Je zal het ervaren, voelen wat kan en nodig is.

bottom of page