top of page
blur-bright-celebration-dark-282911_edit

Loop je vast in deze eindejaarsperiode? Is terugblikken en vooruitkijken uitdagend? Ik kan hierin ondersteunen. Stuur me gerust een bericht of vraag je gratis kennismaking aan. Ik maak heel graag kennis met jou en jouw vraag.

EINDEJAAR RITUEEL

Wil je de magische eindejaarsperiode benutten om diepgaand zelfonderzoek te doen? Het brengt je cadeautjes in de vorm van inzichten of herinneringen om dankbaar om te zijn.

Wil je in de chaos van alles, even tijd nemen voor jezelf en rust vinden? Ik deel heel graag mijn eindejaar ritueel met je! Zo kan je het oude loslaten en plaats maken voor het nieuwe.  Tegelijk creëer je ruimte voor het nieuwe jaar, door bewust afscheid te nemen of 'op te ruimen' van dat wat je niet meer dient. Geloof me, deze ruimte creëren is bevrijdend!

Maak het je gezellig, met een tas thee en een dekentje. Verlicht de ruimte met kaarsen of zet je buiten aan een vuur. Adem, ontspan, neem de tijd en geniet.

 

Wat je nodig hebt voor dit ritueel is iets om te schrijven, een boekje bijvoorbeeld, pen en wat kleuren. Jouw dagboek of journal van het voorbije jaar, foto's of andere voorwerpen die je helpen herinneren aan al wat er was en gebeurde in het afgelopen jaar.

Laat de antwoorden op mijn vragen vrij vloeien!

Ik wens je een magisch eindejaar en heel erg veel plezier met dit bijzonder eindejaar ritueel.

​Van mijn hart voor het jouwe,

​Melissa

melissa_logo_versies-01.png

Download hier jouw ritueel

bottom of page