top of page
pexels-arina-krasnikova-6663371.jpg

LICHAAMSGERICHTE SESSIE

Is je hoofd vol van zorgen en piekergedachten?

Ervaar je spanning of pijn in je lichaam?

Zit je 'vast' in je hoofd?

Je stapelt druk en stress op en kan moeilijk rust vinden?

Je wil leren luisteren naar je lichaam.

Dan is deze sessie voor jou.

Een lichaamsgerichte sessie is een ervaringsgericht moment van rust waarin je oefeningen ervaart die je helpen ontspannen, opladen of die je toelaten om diep contact te maken met jezelf.

Bovendien versterk je de band met je lichaam door het aandacht, liefde en rust te geven en leer je luisteren naar de boodschappen dat je lichaam brengt.

​Ik laat je proeven van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen of lichaamsgerichte technieken die je zelf ook kan toepassen in je dagelijkse leven.

Om een veilige en heerlijk relaxe setting te creëren maak ik gebruik van kussens, bolsters, dekens en andere props of muziek en klanken. Afhankelijk van je behoefte en vraag combineer ik verschillende holistische kaders en technieken uit de restorative- en trauma sensitieve yoga, mindfulness en meditatie, (zelf)massage en ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Deze sessie kan ook gecombineerd worden met coaching. In een persoonlijke traject stemmen we samen af wat jij en je lichaam nodig hebben. Het afwisselen van coaching met regelmatig een relaxatiesessie is trouwens een krachtige vorm van zelfzorg. Zo zorg je voor je eigen rust en ontspanning (draagkracht) om aan de slag te gaan met je persoonlijke thema's.

 

Prijs lichaamsgerichte sessie 1 uur: €75

Prijs lichaamsgerichte 1u30: €90

Inbegrepen:  een gratis kennismaking

bottom of page