top of page

​Tijdens een gratis online kennismaking ontdekken we samen wat jouw vraag en wens precies is met dit traject.

We leggen na de kennismaking jouw sessies meteen vast. Op deze manier creëer je fysieke ruimte in je agenda, helemaal voor jezelf! Je ontvangt van mij een paar dagen voor onze sessie een mailtje met wat info, een oefening samen met inspirerende werkbladeren én natuurlijk de link om elkaar online te ontmoeten.

​Prijs online zelfzorg coachingtraject: €175

Inbegrepen: 3 online coachingssessies, een gratis kennismaking, inspirerende werkbladeren en oefeningen.

Duur traject: 3uur + kennismaking van 30 minuten.

ONLINE ZELFZORG COACHINGTRAJECT

​Je wil de chaos en drukte van je leven en werk op pauze zetten en rust vinden?

Je hebt behoefte aan ademruimte en tijd voor jezelf?

Je hebt nood aan concrete handvatten samen met persoonlijke coaching?

​​​Dit traject is een uitzonderlijk aanbod, in deze uitzonderlijke tijden! Jouw behoefte aan zelfzorg, rust, herstel of energie hoeft niet te wachten tot na een lockdown. Met dit online traject kan je diepgaande inzichten over jouw relatie met zelfzorg transformeren naar concrete acties en je hoeft dat niet alleen te doen. Want je krijgt 3 coachingssessies aangeboden.

​Vanuit je eigen vertrouwde omgeving verbinden en ontmoeten we elkaar online (via videobellen) in 3 sessies.

Sessie 1: Wat is zelfzorg voor mij? Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? Wat zijn zaken die mij energie geven, ontspannen en vooral vervullen? Hier ontstaan al heel wat zaken die je in volgende sessies gaat gebruiken.

 

Sessie 2: Tijd om naar patronen te kijken! Wat houd me tegen in het zorgen voor mezelf? Wat maakt dat ik geen tijd of energie heb voor zaken die mij vervullen? Je komt tot een concrete belemmering die je gaat aanpakken om zo ruimte te creëren voor meer zelfzorg.

 

Sessie 3: Met de inzichten uit de vorige sessies en oefeningen, ga je aan de slag met zelfzorg vorm geven én concretiseren. Je gaat  zelfzorgrituelen inplannen, plaats creëren in je hoofd, agenda én leven, voor dat wat energie geeft en je vervult.

Nieuw!

Bijzonder traject voor bijzondere tijden.

bottom of page