top of page
pexels-przemek-markowski-4077174.jpg

Loop je vast in het zorgen voor jezelf? Is dankbaarheid een uitdaging voor jou? Wil je persoonlijke ondersteuning in dit zomer ritueel? Je hoeft jouw zelfzorg niet alleen vorm te geven.

Ik kan hierin ondersteunen. Stuur me gerust een bericht of vraag je gratis kennismaking aan. Ik maak heel graag kennis met jou en jouw vraag.

DE TIJD IS RIJP OM JOUW OOST TE ONTVANGEN

Voel je het shiften? Voel je de uiterlijke veranderingen ook in jezelf? De energie van de natuur is stilaan aan het shiften , de dagen worden korter, de grassen staan hoog en kleuren vervagen. Het wiel van het jaar draait stilaan verder richting hoog zomer en herfst en dat betekent dat het oogst seizoen komt!

 

Hetzelfde gebeurt nu met jou: dat wat je hebt gezaaid is nu aan het rijpen, bijna klaar om binnenkort geoogst te worden.

Kan je zien welke stappen je hebt gezet om hier te geraken?

Kan je dankbaar zijn om het werk dat je deed tot nu toe?

 

Wist je dat de zomerenergie helpt om te laten rijpen wat je wil oogsten? De zon helpt ons om op te laden en voor te bereiden op wat het najaar en oogstseizoen ons brengt. Want oogsten is intensief werk. Het vraagt wat van ons. Daarom is jezelf opladen met de energie van de zon zo belangrijk in de zomer.

 

Je hebt je energie niet alleen nodig voor de oogst maar ook voor de komende herfst en winter periode. Besteed je energie dus bewust. Rust voldoende. Doe dingen die je opladen. Stilstaan bij je persoonlijke groeiproces draagt bij aan jouw zelfzorg. Veel plezier!

Maak hierbij gebruik van deze vragen die ik voor je verzamelde:

melissa_logo_versies-01.png

Download hier jouw ritueel

bottom of page