top of page

​Loop je vast in het zorgen voor jezelf? Weet je wat je (niet) wil maar krijg je moeilijk verandering in oude patronen en gewoontes? Je hoeft jouw zelfzorg niet alleen vorm te geven.

Ik kan hierin ondersteunen. Stuur me gerust een bericht of vraag je gratis kennismaking aan. Ik maak heel graag kennis met jou en jouw vraag.

STILSTAAN

MIDZOMER

Het is de langste dag van het jaar en de kortste nacht.

De aarde staat nu heel dicht bij de zon. We gaan een nieuw seizoen in, met nieuwe energie: We verwelkomen de zomer!

 

We worden geroepen om vurig, vol energie en actie de komende periode in te zetten, maar voor je dat doet,

voor je verder gaat met jouw jaar, sta even stil. Want midzomer is ook mooi moment om te bezinnen en terug te kijken op het afgelopen half jaar.

 

Wat neem je mee tot nu toe en wat laat je achter? Wat waren je wensen of doelen voor dit jaar en hoe is het daarmee vandaag?

 

​Elk jaar met midzomer vier ik de komst van de zomer door een vuur te maken. Ik neem de tijd voor dit moment, soms verzamel ik dingen zoals foto's, schrijf ik een brief of ga ik nog eens door mijn dagboek. Ik sta bewust stil bij het afgelopen half jaar en kies wat ik meeneem of achterlaat en geef dat aan het vuur. Het is één van mijn favoriete zelfzorg rituelen van het jaar.

 

Wil jij midzomer ook vieren? Wil je stilstaan bij je successen, uitdagingen en lessen tot nu toe? Maak gebruik van inspirerende vragen die ik voor je verzamelde.

Zo bepaald je je focus voor de komende maanden en kies je heel bewust wat je aandacht, tijd en energie wil geven.

Geniet van dit zelfzorg moment. Ik wens je een prachtige midzomer!

melissa_logo_versies-01.png

Download hier je persoonlijk ritueel

bottom of page