top of page

NIEUW

BELEVING DEELNEMERS

"Melissa creëert een fijne en warme ruimte waarin je naar jezelf en jouw noden kan kijken. Ze weet als geen ander wat er nodig is en flowt mee op veel verschillende lagen. Haar combinatie van opstellingen, creatieve coachoefeningen en inzichtkaarten vind ik heel verrijkend en fijn om mee aan de slag te gaan. Een echte aanrader !" Shana.

"Iemand die volledig naar me luisterde en met alle aandacht even bij mij aanwezig kon zijn.  Wetende dat ik telkens 1,5 uur bij jou terecht kon en dat er niets tussen zou komen. En dat al de tijd voor mij zou zijn en ten dienste van mijn thema's / strengels/ verlangens, ... die er op dat moment aanwezig waren. Zalig die geruststelling! Want in het dagdagelijkse leven had ik daar te weinig van."

Veerle.

"Het traject voelde heel opbouwend en positief. Ik kreeg ruimte om tijd en aandacht aan mezelf te geven, te ontdekken wat ik nodig heb en wat voor mij goed voelt. Het bleek een levensveranderende beweging te zijn om eerst te vertrekken vanuit mezelf en dan pas naar de ander, dat was zo nieuw en zo onbekend in het begin." Shana.

"Ik heb antwoorden in mezelf gevonden, heel bijzonder, want ik voelde me echt verloren toen ik naar je kwam. Bedankt om me te gidsen naar mijn innerlijke antwoorden." Evelyne.

"Diepgaande en verhelderende gesprekken, elke keer weer. En die verrassende oefeningen, echt top. Ik kan nu andere keuzes maken, die meer vanuit mezelf zijn en dat doet deugd." Marieke.

bottom of page