• RUST VINDEN

  Een verdiepend traject waarin ​​ontspannen, landen en uit het hoofd naar het voelen centraal staan samen met jouw vraag. Ontdek wat jij vandaag nodig hebt om rust te vinden en te ervaren.

 • TIJD NEMEN

  Je komt tot jezelf en de kern van jouw vraag door de tijd te nemen, een ongelofelijk waardevol geschenk aan jezelf! In 3 uitgebreide coachingssessies duiken we samen jouw vraag in en ontdek je wat je belemmert en verlangt.

 • ONLINE ZELFZORG TRAJECT

  Bijzondere tijden vragen om bijzondere dingen. Daarom dit traject: vanuit je veilige en vertrouwde omgeving verbinden we online met elkaar en met jouw vraag in 3 verdiepende sessies samen met inspirerende oefeningen en tools.

 • LOOPBAANCOACHING

  Maak bewuste keuzes in je loopbaan die  energie, voldoening en passie mogelijk maken. Door verdiepende gesprekken en creatieve tools kom je tot inzichten over wie je werkelijk bent, je talenten, waar je passies liggen en wat je hierin belemmert.

BELEVING DEELNEMERS

Ik heb antwoorden in mezelf gevonden, heel bijzonder, want ik voelde me echt verloren toen ik naar je kwam. Bedankt om me te gidsen naar mijn innerlijke antwoorden. Evelyne.

Iemand die volledig naar me luisterde en met alle aandacht even bij mij aanwezig kon zijn.  Wetende dat ik telkens 1,5 uur bij jou terecht kon en dat er niets tussen zou komen. En dat al de tijd voor mij zou zijn en ten dienste van mijn thema's / strengels/ verlangens, ... die er op dat moment aanwezig waren. Zalig die geruststelling! Want in het dagdagelijkse leven had ik daar te weinig van.

Veerle.

Diepgaande en verhelderende gesprekken, elke keer weer. En die verrassende oefeningen, echt top. Ik kan  andere keuzes maken, die meer vanuit mezelf zijn en dat doet deugd. Marieke.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

   © 2021  Melissa Soffers